https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg93nlFQJ68jCXlFTMl3De4cy6bfDCuF3olJaobXFB00NAyDoRRKYYj0WRytlQD0Uub96NKOxio6kzAoQKqd5oewTpR7QwwSdXzA3I0BJUVCLXAojHROhybw9sUClZGPD3KUtn7alIOQS3l/s400/paulos+sarakis.jpg

Συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση που οδεύει αυτή τη στιγμή προς τις αίθουσες των δικαστηρίων ανέλαβε ο Παύλος Σαράκης. Πρόκειται για έναν δικηγόρο ο οποίος έχει πλούσια κομματική δραστηριότητα...

Στις εκλογές του 2012 είχε κατέβει υποψήφιος με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Β΄Αθήνας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί.

Ο ίδιος μετά από λίγο καιρό αποχώρησε από το κόμμα και εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία συμμετέχοντας ενεργά στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.
parapolitika: 
Αξίζει: Ο Παύλος Σαράκης τον τελευταίο καιρό έγλειφε δεξιά κι αριστερά για να κατέβει δήμαρχος Γλυφάδας.

parapolitika

Όπως ανακοινώθηκε αργότερα, η ΝΔ τον διέγραψε

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παύλος Σαράκης διαγράφεται από τα μητρώα μελών του κόμματος.

«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

 protothema.gr