Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κατατέθηκε η τροπολογία για αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2ZB9cllU7RwfuTEMgwdwMnY_uNlXGgTa4tHmyTf9Tpaw_s2Im4LUboJUT_NLQ461HAGcatHAuE35ZVkDR9Pt3sakS99Ok0-0idNj-xXD9gn4dh-QGmMqnxq9YMqau5R8efkDKF5X3mHjE/s1600/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF.jpg

Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, η ρύθμιση πρόκειται να εισαχθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «Ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων σε άδεια» και αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή εντός της εβδομάδας.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg