Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Για 560.000 ευρώ πουλήθηκε το πρώτο σπίτι του Λένον!

Ανώνυμος φαν των Beatles είναι, πλέον, ο ιδιοκτήτης του

Για 560.000 ευρώ πουλήθηκε το σπίτι που έζησε τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του ο θρύλος Τζον Λένον, ποσό που τελικά ήταν διπλάσιο από τις αρχικές εκτιμήσεις.
Το σπίτι στην οδό 9 Newcastle Road στο Wavertree του Λίβερπουλ, που φιλοξένησε τα πρώτα βήματα του.... Λένον, μέχρι την ηλικία των πέντε, ανήκει πλέον σε ανώνυμο θαυμαστή των Beatles.

Το σπίτι με την κόκκινη πέτρα στο εξωτερικό του αποτελείται από ένα μεγάλο μπάνιο, ένα καθιστικό, μία τραπεζαρία και μία κουζίνα που οδηγεί σε μια αυλή.

Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί, είπε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ότι πιθανώς η χήρα του Λένον ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι: «Η Γιόκο Όνο ήταν μάλλον στο τηλέφωνο», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg