Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις Χρήστου Ζώη μετά τη συνάντηση με τον Νικήτα ΚακλαμάνηΟ Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δέχθηκα σήμερα με μεγάλη χαρά, έναν παλιό φίλο και αγωνιστή στα κοινά, τον Νικήτα Κακλαμάνη, που «κατεβαίνει» υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη της Αθήνας.

Όλοι όσοι έχουμε τάξει τον εαυτό μας σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι Έλληνες, αφού αφυπνιστούν γύρω από μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, όσοι εργαζόμαστε στο πλαίσιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη. Τη στηρίζουμε, γιατί είναι ανεξάρτητη, αποδεδειγμένα πια, είναι αυτοδιοικητική και βεβαίως είναι μία υποψηφιότητα, που αντιμετωπίζει όλες τις άλλες, που δυστυχώς έχουν ως μοναδικό σημείο αναφοράς την εκτόνωση και την ανάδειξη των κομματικών αντιπαραθέσεων.

Οι πολίτες της Αθήνας έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Η ανάγκη τους δεν είναι να καταγραφούν στο πεδίο της τοπικής δημοτικής αυτοδιοίκησης τα ποσοστά των κομμάτων. Η ανάγκη τους είναι με την εμπειρία του Νικήτα Κακλαμάνη να ξαναδούν τη πόλη τους καθαρή, να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του τοπικού άρχοντα.

Πιστεύουμε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει την εμπειρία, έχει την ιστορία, έχει την αξιοπιστία για να διεκδικήσει και να πετύχει αυτούς τους στόχους.

Νικήτα, σου εύχομαι εκ μέρους όλων καλή τύχη. Καλή εκλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg