Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το μοντέλο των ανίκανων πολιτευτών, αποθεώνεται στο Ποτάμι του Σταύρου

theodorakis tholos
του Lykavitos.gr

Βαρέθηκα να ακούω να λένε ότι στην πολιτική κατεβαίνουν όλα τα νούμερα...Ότι τα κόμματα είναι γεμάτα άχρηστους και χαμένα ρούχα...Βαρέθηκα το βρισίδι όπως βαρέθηκε και την αμφισβήτηση από διάφορους τύπους του Κολωνακίου.

Τα βαρέθηκα γιατί βλέπω ότι το μοντέλο των ανίκανων πολιτευτών αποθεώνεται στο Ποτάμι του Σταύρου...


Εναλλακτικό και ωραίο, το Ποτάμι, ποζάρει ως κάτι διαφορετικό από τα στάνταρ κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν είναι φθαρμένο. Υποτίθεται ότι είναι φρέσκο και γνήσιο.

Μπα ναι;

Τότε γιατί οι «επώνυμοι» που πλαισιώνουν τον Σταύρο είναι διάφορες νούλες, διάφορα ψώνια και διάφοροι λούζερς;

Με τυχαία σειρά:

Αναστασία Λαμπρία. Γόνος είναι ως κόρη του Τάκη Λαμπρία. Έτσι για να κλείσουμε το μάτι στους Καραμανλικούς. Και ο Καμίνης άλλωστε δεν έχασε από το ότι άρεσε στις καλές κυρίες του Κολωνακίου.... Η ξινή Αναστασία είναι εκδότης.

Έχει τις εκδόσεις Ποταμός που, σύμφωνα με το i-εφημερίδα, ενέπνευσε λέει τον Σταύρο να βρει όνομα για την κίνησή του. Καλά όλα αυτά αλλά η Λαμπρία είναι χρεοκοπημένη εκδότης με μαγαζί που έχει φάει φούντο αρκετές φορές τα τελευταία δέκα-δεκαπέντε χρόνια και αφήνει συστηματικά απλήρωτους τους συγγραφείς των βιβλίων. Τζάμπα-εκδότρια δηλαδή.

Αλλά, βέβαια, κι ο Μπουτάρης μπατίρης είναι.

Με απλά λόγια, η πολιτική παραμένει σκουπιδοντενεκές γεμάτος από εκείνους που δεν τα καταφέρνουν στη δουλειά τους.

Τάσος Μελετόπουλος. Κλαμπ, ναρκωτικά, φυλακή, δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω.

Απόστολος Δοξιάδης. Συγγραφέας του Κολωνακίου, καραδεξιός που γυαλίζει το μάτι του και το παίζει πολιτικός. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες κινήσεις με κορυφαία ον Κοινωνικό Σύνδεσμο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Γιώργος Φλωρίδης.

Είναι αυτός ο τύπος από το Κιλκίς, πρώην υφυπουργός του Σημίτη, με το μάτι μου επίσης γυαλίζει και τη φωνή μέσα από τη μύτη που νομίζει ότι είναι ο Πλαστήρας του ΠΑΣΟΚισμού.

Δεν συνεχίζω. Χωρίς προσπάθεια βρήκα μια ψωνάρα, ένα πρεζόνι της καλής κοινωνίας και μια άφραγκη με καλούς τρόπους. 

Επιπλέουν σαν σκουπίδια στο ποτάμι. Και όπως τα σκατά στον αφρό ξεχωρίζουν από μακριά.
Θα επανέλθω προσεχώς με πιο κοντινά πλάνα.

Πηγή  lykavitos.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg