Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Όσκαρ Πιστόριους - Ένας ηθοποιός, με...δίπλωμα!

Νέες φωτογραφίες στη δίκη «καίνε» τον Πιστόριους - Έκλεισε τα μάτια του μόλις τις είδε

Ο παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, πήρε μαθήματα υποκριτικής πριν από την δίκη! Η δημοσιογράφος Τζάνι Άλαν έγραψε στην εφημερίδα Sunday People, ότι ο Όσκαρ Πιστόριους πήρε τα μαθήματα, από έναν διάσημο ηθοποιό!!

Το συγκεκριμένο άρθρο έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της μητέρας της Ρίβα που δηλώνει ότι «ο Πιστόριους παίζει θέατρο».

Επίσης η συγκεκριμένη πληροφορία βάζει σε σκέψεις όλους όσους παρακολουθούν την δίκη καθώς και οι ένορκοι υποστηρίζουν ότι ο Πιστόριους κλαίει επίτηδες και δεν έχει ίχνος συναισθήματος για την Ρίβα και το περιστατικό.

Η Τζάνι απευθυνόμενη στον Όσκαρ Πιστόριους γράφει στο άρθρο της: «Υπάρχει αξιόπιστη πηγή που με διαβεβαιώνει ότι πήρες μαθήματα υποκριτικής για να εμφανιστείς στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου είχε μια δύσκολη αποστολή. Οσκαρ, είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Όπως κι εκείνοι, έτσι κι εσύ πρόδωσες τους δικούς σου και απογοήτευσες τους θαυμαστές σου».

Η σημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Πιστόριους «δασκαλεύτηκε» από έναν φίλο του που είναι πολύ διάσημος στη Νότια Αφρική.

Η δίκη του Παραολυμπιονίκη θα συνεχιστεί στις 5 Μαΐου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg