Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

"Πάρτι" αυθαιρεσιών στο "λούνα παρκ" (;;) του Ελληνικού


Πάρτι αυθαιρεσιών στο λούνα παρκ του Ελληνικού
Πλήθος αυθαιρεσιών έχουν διαπιστώσει οι επιθεωρητές στη λειτουργία του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου την Κυριακή, 27 Μαρτίου, έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του.


Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το λούνα παρκ δεν είχε νόμιμη παροχή ηλεκτροδότησης, αλλά οι υπεύθυνοι φέρονται ότι έπαιρναν ρεύμα έχοντας κάνει παράνομη σύνδεση στο δημοτικό δίκτυο.

Επίσης, η εκμίσθωση του χώρου από τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης είχε αποφασισθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ελήφθη με διαφορά μίας ψήφου: 17 έναντι 16.

Δημοτικοί σύμβουλοι είχαν καταγγείλει ότι δεν μπορούσε να εκμισθωθεί ο χώρος, αφού πρόκειται για ρέμα, ενώ ο δήμος δεν έκανε κανέναν έλεγχο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει η ιδιοκτήτρια εταιρεία κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα. Δεν ζητήθηκαν τα έγγραφα αυτά ούτε όταν έληξε - τον Φεβρουάριο - η περίοδος της εκμίσθωσης που παρατάθηκε «σιωπηρά», δηλαδή παράνομα.

Απαντήσεις στις επικρίσεις και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τη λειτουργία του χώρου, αναμένεται να δώσει σήμερα, Τετάρτη, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg