Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

"Ύμνος" στον υπουργό Χατζηδάκη!

 (Του Κυβερνήτη Ιωάννη Ανδρουλάκη)

Αφού φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την θέση που τον είχαν τοποθετήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, (αμέσως μετά το πέρας τον σπουδών του), να κατασυκοφαντηθεί, ισοπεδωθεί, εξευτελιστεί, διαλυθεί, κατατεμαχιστεί, η κραταιά Ολυμπιακή, μετά από εξάρθρωση ωμοπλάτης που έπαθε από το ΄΄σπρώξιμο΄΄ προς την Aegean, αφού στοργικά απάλλαξε τον Ελληνικό λαό από τον Εθνικό αερομεταφορέα κλείνοντας ΄΄θριαμβευτικά΄΄ το κεφάλαιο Ο.Α από τον αεροπορικό χάρτη...



Νά τος, νά τος περήφανος, ευτυχισμένος και πολύ συγκινημένος, να ποζάρει στο πιλοτήριο της Γερμανικής αεροπορικής εταιρείας η οποία μεταφέρει πλέον όλον τον απόδημο Ελληνισμό σε Αμερική και Καναδά με τα μεγάλα υπερσύγχρονα αεροσκάφη που φρόντισε και αυτός στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να της τα γεμίζει με Έλληνες επιβάτες, μιας και οι άνωθεν εντολές εκτελέστηκαν κατά γράμμα και σ αυτόν τον τομέα.

Τι Ολυμπιακή αεροπορία και πράσσειν άλογα... Τι Έλληνες εργαζόμενοι και ειδικευμένο προσωπικό...

Δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει τόση τεχνογνωσία σε βαθμό που αυτοί οι... "κακομαθημένοι" υπάλληλοι, να έχουν φτιάξει μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου!!

 Όχι ! Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό...

Έτσι ανακαλύφθηκε ότι η πηγή όλων των... δεινών της Ελλάδας και η μόνη αιτία της Οικονομικής καταστροφής που οδηγούσε το Έθνος στον όλεθρο και είχε τεράστιο κόστος η λειτουργία της,
ήταν η Ολυμπιακή Αεροπορία.

Έδινε βλέπετε δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους. Δεν επέτρεπε να εξαθλιώνονται οι εργαζόμενοί της και από την άλλη μεριά αυτοί οι άνθρωποι είχαν φωνή και δύναμη. Ήταν καταστροφική η λειτουργία της γιατί μπορούσε να ανταγωνίζεται στα ίσα , όσο της το επέτρεπαν, όλα τα μεγάλα Αεροπορικά μαγαζιά.

Εδώ λοιπόν μαζί με άλλους Εθνοσωτήρες , έλαμψε το άστρο του ευρωκατηρτισμένου και ευρωαναθρεμμένου μεγάλου αυτού πολιτικού άνδρα.

Άλλος ένας μέσα στους τόσους άλλους πολιτικούς ογκόλιθους που ανέλαβε με ταχύτητα και ακρίβεια να βρει την κατάλληλη και ενδεδειγμένη λύση


Έτσι λοιπόν με μεγάλη αγάπη για την νίκη, όπως όλοι οι γεννημένοι νικητές που εκπληρώνουν με απόλυτη επιτυχία τις αποστολές που τους αναθέτουν, εκτέλεσε το καθήκον του. Με πάθος και αφοσίωση έφερε εις πέρας την αποστολή του με μόνο κριτήριο, το καλό του τόπου.

 Αποκεφαλίζοντας τον Εθνικό αερομεταφορέα έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο επιτυχίες και όλα αυτά με μεγάλη αγάπη γι’ αυτό τον τόπο. Αυτόν τον τόπο που θέλουν να κάνουν καλύτερο και το αποδεικνύουν κάθε μέρα με τα θεάρεστα έργα τους, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι.

Έκλεισε λοιπόν την Ολυμπιακή και έσωσε την Ελλάδα . Έκανε πάμφθηνες και απόλυτα ασφαλείς τις αερομεταφορές. Επιτέλους μας απάλλαξε από την γενεσιουργό αιτία όλων των δεινών του Ελληνικού Κράτους, την τρις κατάρατη Ολυμπιακή και έτσι άρχισε η ανάκαμψη και τα μεγάλα βήματα της χώρας προς το καλύτερο αύριο.

Μπράβο Υπουργέ! Άξιος και ο δικός σας μισθός!

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω απόλυτα την συγκίνηση σας... Πώς να μην αισθάνεστε ολοκληρωμένος και απόλυτα δικαιωμένος...

Ποζάρετε ευτυχισμένος στο Πιλοτήριο ενός Γερμανικού νηολόγιου αεροσκάφους και καμαρώνεται μαζί με την συνάδελφο σας για το έργο που προσφέρατε σ αυτούς που σας φιλοξενούν στο αεροσκάφος τους.

Βέβαια... Το Πιλοτήριο είναι ένας ιερός χώρος, που κάποιοι από εμάς πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους και βίωσαν τρομακτικά συναισθήματα που δυστυχώς δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, γιατί τότε μπορεί να σας χαλάσω τον... θρίαμβο που αισθάνεστε και δεν το θέλω!

Σας υπόσχομαι όμως και σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι δεν θα ξεχάσω το θεάρεστο έργο που μας προσφέρατε τόσο εσείς όσο και οι όμοιοι σας Εθνοσωτήρες, σε λίγο καιρό που θα βρεθώ μπροστά από την κάλπη.

Θα είναι η δική μου απόδειξη για το πόσο αγαπώ και εγώ την Νίκη! 


Ιωάννης Ανδρουλάκης
Κυβερνήτης Αεροσκαφών της Ολυμπιακής Αεροπορίας (και όχι μόνον) 






Ενημέρωση του άρθρου, μετά από σχόλιο αναγνώστη, σχετικό με αυτό - Διαβάστε εδώ:
http://www.omogenia.com/forum/showtopic.php?fid/43/tid/47665/

 Hellas2News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg