Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Νέα επιδείνωση της υγείας του Προέδρου της Κύπρου

Νέα επιδείνωση παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης η υγεία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη...Ο κ. Αναστασιάδης μεταφέρθηκε ξανά σε νοσοκομείο των Βρυξελλών καθώς υπάρχει ακατάσχετη ρινορραγία.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη σήμερα αργά το απόγευμα σε Ειδικό Ωτορινολαρυγγολογικό Νοσοκομείο των Βρυξελλών, όπου του χορηγήθηκε εξειδικευμένη αγωγή» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδης. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι καλά στην υγεία του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της Κύπρου είχε νοσηλευτεί και το πρωί της ίδιας ημέρας σε άλλο νοσοκομείο, με συμπτώματα υπέρτασης και ρινορραγία.

Του είχε χορηγηθεί η δέουσα αγωγή και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης.

Ωστόσο η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του είχε σαν αποτέλεσμα την εκ νέου μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg