Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Μπάχαλο!!! "Άγνωστοι" οι επιβάτες που επιστρέφουν!!

 Νέο θρίλερ στην Ελευσίνα: Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι επιβάτες του Norman Atlantic επιστρέφουν

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών των Ελλήνων που σώθηκαν από το Norman Atlantic καθώς μια ομάδα 43 επιβατών του επιτατικού οχηματαγωγού αναμένεται να φτάσει την επόμενη ώρα στην Ελευσίνα.

 Πρόκειται για 40 Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς την ταυτότητα των οποίων δεν γνωρίζει κανείς, ούτε καν όσοι συγγενείς Ελλήνων διασωθέντων βρίσκονται στη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας στην οποία αναμένεται να προσγειωθεί το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ελπίδα τους είναι αν όχι να βρουν το δικό τους άνθρωπο να μάθουν κάποια πληροφορία που θα τους αναπτερώσει το ηθικό.

 Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόκειται για Έλληνες που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα στις 21.51 το βράδυ το C-130 που μετέφερε 43 διασωθέντες από το μοιραίο πλοίο Norman Atlantic.

Το C-130 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας αναχώρησε στις 20.29 μ.μ. από το Μπάρι της Ιταλίας και ανάμεσα στους 43 διασωθέντες υπάρχουν τρεις αλλοδαποί.

Επίσης, μεταξύ των ατόμων που διασώθηκαν υπάρχουν και δύο ανήλικα αγόρια που έφτασαν στην Ελευσίνα ασυνόδευτα, ωστόσο είναι άγνωστο αν οι γονείς τους ήταν στο πλοίο ή αν είναι αγνοούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg