Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Με... απρόοπτο το τελευταίο «αντίο» στον Ντέμη Ρούσσο



Αμέτρητοι φίλοι και θαυμαστές είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με τους συγγενείς του, το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο.

Παρόντες στην κηδεία του Ντέμη Ρούσσου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών αφήνοντας πίσω του μια ανεπανάληπτη κληρονομιά μουσικών επιτυχιών, ήταν μεταξύ άλλων η περίφημη τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο δημοσιογραφος Νίκος Αλιάγας.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές συνόδευσαν τον Ντέμη Ρούσσο στην τελευταία του κατοικία.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)


Ωστόσο ένα απρόοπτο σημειώθηκε με το στεφάνι που απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η προτεινόμενη από την κυβέρνηση για Πρόεδρος της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με τον τηλεπαρουσιαστή Νίκο Αλιάγα στην κηδεία του Ντέμη Ρούσσου στο Α Νεκροταφείο EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Το στεφάνι έγραφε «Πρόεδρος της Βουλής», πράγμα που τυπικά δεν ισχύει ακόμα και κάποιες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν αντιδράσεις.

Στιγμιότυπο από την κηδεία του Ντέμη Ρούσσου στο Α Νεκροταφείο (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Αμέσως παρενέβη το γραφείο της Βουλής το οποίο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για λάθος του γραφείου κηδειών που είχε στείλει το στεφάνι.

(Φωτογραφίες  Eurokinissi)

«Σας ενημερώνουμε ότι στην κηδεία του Ντέμη Ρούσσου κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ο υπεύθυνος εργολάβος του γραφείου τελετών με δική του πρωτοβουλία, αδικαιολογήτως, άλλαξε την κορδέλα και ανέγραψε ως Πρόεδρο Βουλής την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, αναγνώρισε το λάθος του και προέβη σε αλλαγή του ονόματος στην κορδέλα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Τονίζουμε ότι για το περιστατικό, ουδεμία γνώση και ως εκ τούτου ευθύνη, φέρει η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου».

 Η ανακοίνωση της Βουλής για το στεφάνι με το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg