Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Mercedes-Benz GLC 2016



Ολοένα και πληθαίνουν οι εμφανίσεις της νέας GLC ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου με το καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες της να ακολουθεί αντίστροφη «πορεία» μην αφήνοντας και πολλά κρυφά για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την GLK.

Έχοντας ως αφετηρία την αρχιτεκτονική της C-Class η νέα GLC θα αυξήσει το μέγεθος της τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος αποκτώντας νέες και πιο σπορ αναλογίες που της χαρίζουν μια δυναμικότερη εμφάνιση αλλά και υπόσχονται περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Παράλληλα, η νέα της αρχιτεκτονική της GLC η οποία επιτρέπει την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου, αναμένεται να της εξασφαλίσει και χαμηλότερο βάρος επιδρώντας θετικά τόσο στην αποδοτικότητά της και στα μεγέθη κατανάλωσης καυσίμου όσο και στα οδικά της χαρακτηριστικά.

Επίσης με δεδομένη τη συγγένεια του SUV με την C-Class οι κινητήρες αναμένεται να αντικατοπτρίζουν την γκάμα του μεσαίου μοντέλου της Mercedes-Benz.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι στις διαθέσιμες εκδόσεις δεν αποκλείεται να προστεθεί μια plug-in υβριδική έκδοση στα πρότυπα της αντίστοιχης C 350 plug-in hybrid που πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στις αρχές του έτους στο Detroit και η οποία περιορίζει τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου της σε 2,1 λίτρα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε 48 γρ./χλμ.

Επίσης αν και η GLK δεν έτυχε της φροντίδας της AMG, αυτή τη φορά με την GLC αναμένονται δύο εκδόσεις με τα διακριτικά του Affalterbach. Η πρώτη θα είναι η μια «μικρή AMG» έκδοση αντίστοιχη της C 450 AMG Sport με κινητήρα V6 3,0 λίτρων απόδοσης 367 ίππων και η δεύτερη και ισχυρότερη αναμένεται να επωφεληθεί από τον διπλά υπετροφοδοτούμενο V8 των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει και την C 63 AMG αποδίδοντας 476 και 510 ίππους στις δύο διαθέσιμες εκδοχές της.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg