Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αρθρογράφος των Financial Times υπερασπίζεται Τσίπρα

O Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times υπερασπίζεται Τσίπρα και αφήνει αιχμές για τη ΝΔ - Media

Το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι η κίνηση της προηγουμένης κυβέρνησης να ζητήσει 2μηνη παράταση ενώ της είχε προταθεί 6μηνη, ώστε να δημιουργήσει ασφυκτικό περιβάλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ, υιοθέτησε ο δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ.


Ο ίδιος σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον «Ενικό», ανέφερε μέσω Twitter ότι η κατηγορία Τσίπρα περί παγίδας δεν είναι αντιφατική, σημειώνοντας ότι η 2μηνη παράταση που επέλεξε η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν ακριβώς αυτό.

Σε συζήτηση με χρήστες του Twitter που ακολούθησε, ο δημοσιογράφος αποδέχτηκε τις επισημάνσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε ζητήσει να μην ζητηθεί παράταση του προγράμματος, ωστόσο στο τέλος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία φέρει ευθύνη για την μετέπειτα πορεία της χώρας, υπονοώντας μικροπολιτικούς ελιγμούς.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg