Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Cate Blanchett - Τα κάνει όλα και..."συμφέρει"



 Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Variety η διάσημη ηθοποιός Cate Blanchett, με αφορμή τη νέα της ταινία με τίτλο «Carol» η οποία αναφέρεται στην ερωτική σχέση δύο γυναικών.

Ο δημοσιογράφος ρωτά την πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια αν πρόκειται για την πρώτη της λεσβιακή αισθηματική ιστορία, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση: «Στη μεγάλη οθόνη ή στη ζωή;».


Ακολουθεί, λοιπόν, η ερώτηση εάν «είχε σχέσεις με γυναίκες κατά το παρελθόν;» και η Blanchett απαντά: «Ναι, πολλές φορές». Τονίζει, όμως, ότι αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η Cate Blanchett κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στο φεστιβάλ των Καννών, η αυλαία του οποίου ανοίγει σήμερα, Τετάρτη.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN4tw8NSywOrwggah-sZGGDfjGmynusD9_59aBB11mVBu-2FQFomuZIl2WkQHY0jOvBaEyzVi0J8oEjN9MA1-_trNb37y-6fDyD_yzOYhfsCBhx2vJSbOJqVMEwuDtU-4a_GKWxWGxWmPt/s1600/Cate-Blanchett-Sexy.jpg

Δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ για τις ερμηνείες της στο «The Aviator» («Ιπτάμενος Κροίσος») του Μάρτιν Σκορσέζε και στο «Blue Jasmine» (Θλιμμένη Τζάσμιν) του Γούντι Άλεν, η Μπλάνσετ πηγαίνει στις Κάννες για να παρουσιάσει το «Carol» του Τοντ Χέινς.

https://benegesserit487.files.wordpress.com/2013/02/cate-blanchett5.jpg

Η ταινία, βασισμένη σε μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ, αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας νεαρής υπαλλήλου μεγάλου καταστήματος του Μανχάταν και μιας κομψής πελάτισσας, τη δεκαετία του '50. Στον επίσημο διαγωνισμό η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 17 Μαΐου.

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1687552422/FC048-font-b-Cate-b-font-font-b-Blanchett-b-font-font-b-Poster-b-font.jpg

Η Cate Blanchett άρχισε την καριέρα της στο θεατρικό σανίδι του Σίδνεϊ, όπου κατέκτησε το κοινό και τους κριτικούς της Sydney Theatre Company (STC), του σημαντικότερου θεατρικού οργανισμού της Αυστραλίας. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ με την οικογένειά της.

Οι πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg