Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η Lindsay Lohan, αναστάτωσε γάμο

Η ηλεκτρονική έκδοση της New York Daily News αποκαλύπτει πως η εκκεντρική σταρ «αναστάτωσε» με την παρουσία της το γάμο ενός πολύ καλού της φίλου.

Πώς το πέτυχε αυτό; Όταν άρχισε να τρέχει γυμνή ανάμεσα στους καλεσμένους της δεξίωσης, φωνάζοντας «βοήθεια» και τσιρίζοντας πως «κάποιος την είχε ναρκώσει»!

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η εφημερίδα αναφέρουν ακόμα πως κατά τη διάρκεια της τελετής η Lindsay θεώρησε σωστό να... βάψει τα νύχια της, ενώ μιλούσε και στο τηλέφωνο.

Ήταν στη διάρκεια της δεξίωσης όμως όταν η κατάσταση ξέφυγε πραγματικά, καθώς η στάρλετ θεώρησε πως προσβλήθηκε όταν κάποιος έκανε ένα αστείο εις βάρος της:

 «Πέταξε όλα της τα ρούχα, έμεινε ολόγυμνη και άρχισε να τρέχει γύρω από τη βίλα φωνάζοντας πως την είχαν ναρκώσει», περιγράφει ένας από τους καλεσμένους.

http://images.starpulse.com/news/bloggers/10/blog_images/lindsay-lohan-214.jpg

 http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01761/Lohan_01_1761961a.jpg

http://www.7imeres.gr/wp-content/uploads/2015/01/sexy-lindsay-lohan-pics.jpeg





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg