Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σήμερα το Αρσεναλ - Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Η «μάχη» του Ολυμπιακού στο Λονδίνο (21:45)

Με στόχο να... κλέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί αγωνίζεται σήμερα, Τρίτη, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ στο Λονδίνο (21:45).


Οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταρχικό σκοπό να μην χάσουν θα προσπαθήσουν να μην ολοκληρώσουν την 2η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Champions League με μηδέν στο ενεργητικό τους.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ωστόσο πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Τσόρι Nτομίνγκες στο αρχικό σχήμα, καθώς ταξίδεψε μεν στην Αγγλία αλλά είναι ανέτοιμος.

Έτσι οι ενδείξεις κάνουν λόγο για τον Ρομπέρτο στο τέρμα, Σιόβα και Μποτία στόπερ, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας, Καμπιάσο και Κασάμι αμυντικά χαφ, Πάρντο δεξιά και Σεμπά αριστερά, με τον Φορτούνη «δεκάρι» και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα είναι πάνω από 3.000 φιλάθλους του, ενώ στο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και μέρες για επαγγελματικούς λόγους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ομάδα του Βενγκέρ έχοντας χάσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες.

Ο Γάλλος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζιρού και στους τραυματίες Φλαμινί, Αρτέτα, Ροσίτσκι και Γουίλσιρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοκλέν.

Η Άρσεναλ προέρχεται από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, το 2-1 επί της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το Λιγκ Καπ και το 5-2 επί της αήττητης Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι για το πρωτάθλημα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μόναχο.












πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg