Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Την Τρίτη ο κρίσιμος αγώνας Ισπανία - Ελλάδα

Γκασόλ: «Πολύ δυνατή η Ελλάδα»

Ο Πάου Γκασόλ λίγο μετά τη σπουδαία παράστασή του απέναντι στην Πολωνία, ύμνησε την Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη να εμφανιστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα για τους «16».


«Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχει χάσει ακόμη από κανέναν, είναι μια περίπλοκη ομάδα με παίκτες κλάσης και εμπειρίας. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ελπίζουμε να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι γι’ αυτή», τόνισε ο ηγέτης των Ιβήρων.

Όσο για την αγχωτική νίκη επί της Πολωνίας; «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν παίξαμε καλά, αλλά το ελέγξαμε και φτάσαμε στη νίκη με πολύ κόπο. Έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε και ελπίζω την Τρίτη να είμαστε καλύτεροι», ανέφερε.

Σχετικά με τη δική του απόδοση, απέφυγε να περιαυτολογήσει. «Όταν σου πηγαίνει καλά το σουτ, νομίζεις πως θα μπουν όλα. Μπήκε το πρώτο, το δεύτερο και μετά συνέχισα. Σημασία έχει πως κερδίσαμε. Έχουμε πολλές απουσίες, αλλά από την πρώτη μέρα εστιάζουμε στους παρόντες και προσπαθούμε για το καλύτερο. Εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό». 






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg