Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτά υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Στυλιανίδης


Ανοιχτά υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ τάσσεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης...

... μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Κώστα Μπλιάτκα.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί -επειδή βρίσκεται στην τελική ευθεία του πολιτικού του κύκλου- να εγγυηθεί με αξιοπιστία με σοβαρότητα και με κανόνες αργότερα, όταν θα συντελεστεί το έργο το οποίο θα έχει αναλάβει, όχι απλά την ανανέωση, αλλά την ποιοτική ανανέωση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι η εκλογική διαδικασία θα έπρεπε να ήταν πιο σύντομη για να «μην δημιουργείται θεσμικό κενό ούτε αμφιβολία και αμφισβήτηση που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, τριβές, κλπ».

Ο κ. Στυλιανίδης διαφωνεί με την εκλογή ενός εκ των υπόλοιπων τριών υποψηφίων και εξηγεί τους λόγους, αναφερόμενος έμμεσα στον καθένα ξεχωριστά, χωρίς να τους κατονομάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg