Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Μία απροσδόκητη ευκαιρία αγοράς σπιτιού στο ΛονδίνοΜία απροσδόκητη ευκαιρία έχουν όσοι επιθυμούν να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων του Λονδίνο, αφού βγήκε προς πώληση το πιο φθηνό σπίτι της πανάκριβης βρετανικής πρωτεύουσας.

Το "κελεπούρι" πωλείται διαδικτυακά από την Purplebricks.com στην τιμή των 100.000 ευρώ ενώ ένα mini ψυγείο και ένας φούρνος μικροκυμάτων συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

home_2.JPG

Όπως τονίζεται "το σπίτι απότελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μία μικρή κουζίνα, ξεχωριστό μπάνιο με ντους και WC".

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το σπίτι είναι μόλις 7 τ.μ. καμία τράπεζα δεν χρηματοδοτεί την αγορά του με δάνειο, έτσι μπορεί να το αγοράσει μόνο όποιος κατέχει μετρητά.

home_3.JPG

Ο νέος κάτοχος θα μπορεί να το νοικιάζει για τουλάχιστον 1.300 ευρώ το μήνα, πράγμα που κάνει την αγορά του σπιτιού μια πολύ καλή επένδυση, αφού βρίσκεται στην καρδιά του Clapton, μιας περιοχή του Λονδίνου όπου η αξία των σπιτιών θα συνεχίσει, σύμφωνα με τους ειδικούς, να ανεβαίνει δραστικά και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg