Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο χωρίς τον αυτόματο μηχανισμό

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών υπό τον τίτλο «Επείγουσες Διατάξεις για την Εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις»...

... κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή, με τελικό στόχο να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το απόγευμα της Κυριακής.

Τρεις επιτροπές της Βουλής, η Οικονομικών Υποθέσεων, η Παραγωγής και Εμπορίου και η Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης καλούνται από τη μία το μεσημέρι της Πέμπτης να το επεξεργαστούν

Στο πολυνομοσχέδιο, το περιεχόμενο του οποίου, αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δεν έχουν συμπεριληφθεί οι επίμαχες διατάξεις που αφορούν τον μηχανισμό αυτόματων δημοσιονομικών περικοπών ("κόφτης").

Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας στις Επιτροπές έχει προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της Παρασκευής και η εισαγωγή του στην Ολομέλεια το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg