Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βροχές και σήμερα



Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χωράς οι οποίες πρόσκαιρα στην ανατολική και νότια χώρα θα είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση το βράδυ.


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Αττική
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας το πρωί κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: γενικά ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τα φαινόμενα που ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα βόρεια από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα.
Άνεμοι: στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg