Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αβραμόπουλος: «Είναι πλέον η ώρα να φέρουμε αποτέλεσμα»



Για κρίσιμη ώρα κατά την οποία η ευρισκόμενη υπό την πίεση χρόνου Ευρώπη πρέπει να φέρει αποτέλεσμα μέσω της υλοποίησης κοινών αποφάσεων στο προσφυγικό...

... έκανε λόγο ο Ευρωπαίος επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την προσέλευσή του στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια κρίσιμη συνάντηση. Όλους αυτούς τους μήνες δουλέψαμε σκληρά και πήραμε κοινές αποφάσεις. Είναι ώρα να δώσουμε αποτελέσματα» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Μονομερείς πρωτοβουλίες δεν οδηγούν πουθενά. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει η ενότητα της Ένωσης και ανθρώπινες ζωές.
Ελπίζω οι υπουργοί σήμερα θα ανταποκριθούν συλλογικά και ενωμένοι στο κάλεσμά μου. Είναι η στιγμή της μεγάλης ευθύνης. Και ο χρόνος δεν είναι πια μαζί μας. Μας μένουν δέκα μέρες μέχρι τις 7 Μαρτίου».








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg